نحوه‌ی استفاده از پودر انبه

پودر انبه یک ادویه‌ی گرم و معطر است که می‌تواند بوی بد ماهی و مرغ را از بین ببرد و غذا را ترد و پفکی کند.
استفاده از پودر انبه برای افراد مبتلا به اگزما مناسب نیست.
برای استفاده از پودر انبه ابتدا به مدت 10 دقیقه تفت دهید سپس از الک رد کنید که از شوری آن کم شود بعد می‌توانید در غذاهای کبابی،سرخ کردنی،غذاهایی که درون فر قرار می‌گیرند استفاده کنید.
پودر انبه باعث ترد و خوشمزه شدن غذاهای شما می‌شود که این طعم رو با هیچ ادویه و چاشنی دیگری تجربه نخواهید کرد.
پودر انبه را همچنین می‌توانید در تهیه‌ی سس‌ها استفاده کنید که ما این مورد را به خصوص به رستوران دارهای عزیز پیشنهاد می‌کنیم.
غذاهای پیشنهادی ما برای استفاده از پودر انبه:
ماهی کبابی،میگو سوخاری،مرغ شکم پر ، مرغ سرخ شده ، فلافل و…

محصولات ما را ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × پنج =