استفاده از ادویه ماهی در غذاهای دریایی

ادویه ماهی ادویه گرم است که برای استفاده در غذاهای دریایی که عمدتا طبع سرد دارند مناسب است و می‌تواند از سردی غذا کم کند.
ادویه ماهی در غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو استفاده می‌شود که بوی بد آن را می‌گیرد و طعم فوق العاده عالی به آن می‌دهد.
ادویه ماهی را می‌توانید در تمام روش‌های طبخ غذاهای دریایی از جمله کیابی،سرخ کردن و … بکار ببرید.
ترکیبات ادویه ماهی در یک کیلوگرم عبارت است از:200گرم زردچوبه-200گرم فلفل قرمز-200گرم پودر گشنیز-100گرم پودر سیر-100گرم پودر انبه- 100گرم پیاز و جعفری-20گرم جوز هندی-40گرم میخک-20گرم برگ بو-20گرم گلپر
اینستاگرام

پیج اینستاگرام مارو فالو کنید و از آموزش‌های روزانه ما استفاده کنید

محصولات مارا ببینید!